www.solon-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 16 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Солонянський район >> КОЛЕГІЯ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
Колегія 22.02.2017 року
Версія для друку Написати листа
ПОРЯДОК ДЕННИЙ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
1.Публічний звіт голови райдержадміністрації:
Про підсумки діяльності Солонянської районної державної адміністрації у 2016 році.
2. Про організацію роботи центру надання адміністративних послуг.
3.Про підсумки виконання районної програми інформатизації «Електронна Солонянщина» на 2014-2016 роки та погодження проекту програми інформатизації «Електронна Солонянщина» на 2017-2019 роки.
4.Про стан виконавської дисципліни та організацію виконання завдань, визначених актами законодавства, дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями, рішеннями Уряду, розпорядженнями голів обласної та районної державних адміністрацій за 2016 рік.
5.Про хід виконання програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у Солонянському районі на 2013- 2022 роки.
6.Про реорганізацію комунального закладу освіти навчально-виховного комплексу „Червономаяцька неповна середня загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Солонянської районної ради Дніпропетровської області” та комунального закладу освіти «Миропільська неповна середня загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Солонянської районної ради Дніпропетровської області».
7.Про внесення змін до програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Солонянському районі на 2016-2020 роки.
8.Про погодження проекту районної Програми щодо надання фінансової підтримки комунальному закладу «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Орльонок» Солонянського району на 2017 рік.

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор